ویزای استرالیا


۱- فرمهای پرشده فارسی(۴ برگ)
۲- اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا به همراه فتوکپی آن
۳- دو قطعه عکس رنگی جدید
۴- فتوکپی از ویزاهای گذشته علی الخصوص ویزاهای اروپا،انگلستان و آمریکا
۵ – ووچر هتل
۶- ارائه ترجمه رسمی مدارک شامل:
۱-۶- اسناد مالکیت
۲-۶- پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته ،صورت حساب جاری،دفترچه پس انداز
۳-۶- گواهی شغلی (آگهی تاسیس و تغییرات شرکت،جواز کسب و…)
۴-۶- شناسنامه
۵-۶- اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورت همراه بودن در سفر)